Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eva Boo MonikaM2 Andrzej 116 AnnaFizia (5365 niezalogowanych)
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
wyluzujcie troche,świeta idą i Mikołaj niewinna zabawa w poszukiwanie marianka (no bynajmiej jesli chodzi o mnie)przerodziła sie w bezsensownie ublizanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
B.K. napisał:
wyluzujcie troche,świeta idą i Mikołaj niewinna zabawa w poszukiwanie marianka (no bynajmiej jesli chodzi o mnie)przerodziła sie w bezsensownie ublizanie...

a nie mówiłem, ze tak bedzie ???

Ty B.K tez raczej nie przepadałas za marianem (chyba)?
A do mikołaja to jeszcze pewnie ze sto razy ktos komus pojedzie i 100x przeprosi,itp....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Taki Ktos napisał:
A do mikołaja to jeszcze pewnie ze sto razy ktos komus pojedzie i 100x przeprosi,itp....
za jedwabne koszule bo wisza w szafie tez mam przeprosic??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Taki Ktos napisał:
B.K. napisał:

a nie mówiłem, ze tak bedzie ???

Ty B.K tez raczej nie przepadałas za marianem (chyba)?

marianek?hmmm..ja nie mam faworytów tutaj...nieraz był denerwujacy ale lubiłam czytac jego,,przesłania,,a jak juz zaczynał wychwalać swoją osobe pod niebiosa to byla czysta poezja...no,mozna powiedzieć,ze pomimo wszystko go lubilam..tzn.lubie bo to tylko kwestia czasu kiedy wroci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Yatsek napisał:
Taki Ktos napisał:

ty jednak tej wodki to masz dzisiaj duzo co maja wspolnego do tego wszystkiego te koszule i to jeszcze jedwabne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
B.K. napisał:
Yatsek napisał:
Taki Ktos napisał:

ty jednak tej wodki to masz dzisiaj duzo co maja wspolnego do tego wszystkiego te koszule i to jeszcze jedwabne

ring a bell????

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Magdalena Ferenc
(MagdalenaFerenc)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok